Aktywne Wpisy
Exit99 +22
Ja #!$%@? ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
arinkao +20
Co wyście skunksy zrobiły z polskim rapem!? To jest beka, cringe, XDD x 3, lol.
W piątek natrafiłam w radiu na listę przebojów polskiego rapu, pogotuję sobie obiadek i się pobujam - myślałam naiwnie.
W przerwach między piosenkami z listy były puszczane dobre kawałki wiec nie było najgorzej.
Najgorzej było jak leciała lista przebojów ( ̄෴ ̄)
Ich podstawowym narzędziem i przepisem na sukces jest AUTO-TUNE. Jak to brzmi tandetnie,
W piątek natrafiłam w radiu na listę przebojów polskiego rapu, pogotuję sobie obiadek i się pobujam - myślałam naiwnie.
W przerwach między piosenkami z listy były puszczane dobre kawałki wiec nie było najgorzej.
Najgorzej było jak leciała lista przebojów ( ̄෴ ̄)
Ich podstawowym narzędziem i przepisem na sukces jest AUTO-TUNE. Jak to brzmi tandetnie,
Ja narazie dorobiłem się easyjeta a320 737max LOT i wizzaira plus jedna bramka, teraz stukam na drugą.
Można grać szybciej w trybie x4 i przyciskami komend na dole, polecam wsiadać kamerką do samolotów przed manewrami - klimat wymiata.
Protip - sprawdzać co będzie lądować