Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +28
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz

źródło: comment_rJ076uvZTwlbzGrROY0xn9juFmnmUr6Y.jpg
Pobierz@kabdul: czy ja wiem... dokumentacje często pisane są bardzo suchym i technicznym językiem, w dodatku najczęściej pisane są dla ludzi, którzy znają i rozumieją dane narzędzie/technologię i jedynie potrzebują sprawdzić jak się robi jakąś konkretną czynność (składnia, parametry, dane wejściowe itd). Książka może być OK, ale jest z nią ten
Komentarz usunięty przez autora
Dalej plujcie jadem, zajebistą mam radochę podczas czytania :).
W dupie miej tych wykopowych przegrywów. Dla nich każdy kto zarabia znacznie powyżej średniej, to Janusz biznesu. I najciekawsze jest to, że nikt nie napisał złego słowa o samym kursie, a tylko bóldupią o to, że zarobiłeś trochę więcej. Trzymam za Ciebie kciuki i rób jak najwięcej kursów, skoro są chętni. Życzę Ci miliona przychodu z kursów w tym roku (chyba lajtowo),
@smartfonik: Wykopowi trochę psują opinie tacy frustraci jak wyżej. Fakt, że portal był przyjemniejszy zanim został opanowany przez komentarze do patostreamów i stał się miejscem wylewania żali przegrywów, ale nadal da się tu spotkać masę fajnych ludzi. :)
Przecież problem nie leży w samym fakcie imponującego wyniku finansowego, rozumiem że samo stworzenie społeczności wokół było wieloletnią ciężką pracą która tego procentuje i tu ogromny szacunek
Tu bardziej problem leży w tworzeniu takiej ekskluzywnej otoczki wokół ogólnodostępnej wiedzy, bo nie oszukujmy się internet ugina się od (najczęściej darmowych) kursów gita.
Generalnie mam z tym ten sam problem co z bootcampami, gdzie ludzie
Komentarz usunięty przez autora
@smartfonik: