Aktywne Wpisy

Miantonomo +353
Rafał Brzoska się wq**rwił i wywołuje po nazwisku dziady z META Polska. Brawo
https://www.facebook.com/rafal.brzoska.58/posts/pfbid02tHHJFLAnzoJRJpVTTGjKNidd4cCvufuAjsRDrkq899JrQaJXZ5Bo1VvrJgoSqw9Hl
#facebook #socialmedia #gielda #meta
https://www.facebook.com/rafal.brzoska.58/posts/pfbid02tHHJFLAnzoJRJpVTTGjKNidd4cCvufuAjsRDrkq899JrQaJXZ5Bo1VvrJgoSqw9Hl
#facebook #socialmedia #gielda #meta
źródło: image
Pobierz

Momento83 +92
#lekkoatletyka jaki macie rekord na 10 km? Ja prawie 2 km

źródło: comment_rJ076uvZTwlbzGrROY0xn9juFmnmUr6Y.jpg
Pobierz@kabdul: czy ja wiem... dokumentacje często pisane są bardzo suchym i technicznym językiem, w dodatku najczęściej pisane są dla ludzi, którzy znają i rozumieją dane narzędzie/technologię i jedynie potrzebują sprawdzić jak się robi jakąś konkretną czynność (składnia, parametry, dane wejściowe itd). Książka może być OK, ale jest z nią ten
Komentarz usunięty przez autora
Dalej plujcie jadem, zajebistą mam radochę podczas czytania :).
W dupie miej tych wykopowych przegrywów. Dla nich każdy kto zarabia znacznie powyżej średniej, to Janusz biznesu. I najciekawsze jest to, że nikt nie napisał złego słowa o samym kursie, a tylko bóldupią o to, że zarobiłeś trochę więcej. Trzymam za Ciebie kciuki i rób jak najwięcej kursów, skoro są chętni. Życzę Ci miliona przychodu z kursów w tym roku (chyba lajtowo),
@smartfonik: Wykopowi trochę psują opinie tacy frustraci jak wyżej. Fakt, że portal był przyjemniejszy zanim został opanowany przez komentarze do patostreamów i stał się miejscem wylewania żali przegrywów, ale nadal da się tu spotkać masę fajnych ludzi. :)
Przecież problem nie leży w samym fakcie imponującego wyniku finansowego, rozumiem że samo stworzenie społeczności wokół było wieloletnią ciężką pracą która tego procentuje i tu ogromny szacunek
Tu bardziej problem leży w tworzeniu takiej ekskluzywnej otoczki wokół ogólnodostępnej wiedzy, bo nie oszukujmy się internet ugina się od (najczęściej darmowych) kursów gita.
Generalnie mam z tym ten sam problem co z bootcampami, gdzie ludzie
Komentarz usunięty przez autora
@smartfonik: