Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +299
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na głównej tonę w minusach. Czy ktoś mi wyjaśni jak to jest, że ktokolwiek miałby głosować na komitet, którego liderzy:
a) opluwają Polskę w ruskiej telewizji reżimowej, twierdząc że polacy strzelali do ukraińców podczas majdanu
b) twierdzą publicznie że nieprzychylnych im dziennikarzy trzeba zabić
c) chcą wprowadzenia w Polsce monarchii, w tym również takiej z Jezusem na tronie
d) chcą zmuszać zgwałcone kobiety do rodzenia zdeformowanych dzieci
e) postulują wsadzanie gejów do więzienia za sam fakt bycia gejem
f) deklarują poglądy faszystkowskie
g) twierdzą że 13-letnia ofiara gwałtu przez księdza sama tego chciała
h) Opowiadają że żonę należy bić i że kobiety wchłaniają poglądy mężczyzny przez spermę
Kwestie gospodarcze to już w ogóle śmiech na sali, bo znajdziemy tam narodowy socjalizm, etatyzm i liberalizm jednocześnie w ich "programach". Do tego naprawdę ograniczonym trzeba być żeby myśleć że Polska poza UE osiągnie coś więcej niż Białoruś.
Pomijam śmiechem Brauna fotografującego się z wydalonym za szpiegostwo Swidrowem w Moskwie, albo Korwinem w ruskich telewizjach, co dobitnie świadczy dla kogo pracują.
I w jaki sposób to miałby być lepsze niż którakolwiek z partii startujących w wyborach?
#polityka #neuropa #polska #wybory #konfederacja
@AurenaZPolski: od Szuralicji? Dziwię się że to przyznaję, ale zdecydowanie tak.
Komentarz usunięty przez autora
wygląda to jakby ruscy kupili sobie wypok.
Jaki program, jakiej partii? xD Jedyny program szuralicji to nachapać się pieniędzy od złej Unii. Nic więcej
@AurenaZPolski: Tak. Od tych debili - lepszy.
@Freza: To, że ich członkowie to idioci.
@Freza: Nie bądźmy śmieszni. Oni nie mają zdolności intelektualnych do napisania jednej ustawy.
@Freza: To po cholerę bratać się z ludźmi, którzy do takich rzeczy dążą? Liberalizm kłóci się z zakazem aborcji (a w szczególności jeśli przyjmiemy, że nawet narodzone dziecko należy tylko do rodzica)
@Abaddon_Profanator: Jeśli tym razem przekroczy próg to uwierz mi, zadziała. PiS dzięki Kukizowi zdobędzie dodatkowe kilka procent antysystemowych wyborców (z dwojga złego chyba już lepiej głosować na Korwina+wariatów) - po wyborach jest pewne że albo wejdą w koalicję albo Kaczyński będzie jeden po jednym przeciągać posłów, pewnie z niezłym sukcesem.