Bądź partią/koalicją, która przez kilka lat miała władzę i powolutku sobie dymała Polaków nikomu nie wadząc. PiS przejmuje władzę i wprowadza dość kontrowersyjne reformy, które jednak są łykane przez Polaków, bo przecie 500+ i inne zapomogi dla upośledzonych umysłowo. Od samych wyników wyborów i utraty władzy nowa partia rządząca nawet nie musi z Tobą dyskutować, bo prowadzisz wielokrotne samozaoranie i robisz kabaret ze swoich wystąpień, a dodatkowo próbujesz kręcić jakieś gówno-aferki związane z inwestycjami developerskimi, albo że Kaczyński się rucha, które nie ruszają nikogo poza frajerami, którzy wykupują abonament Wyborczej XD
Pamiętajmy, że to kraj katolicki z dużym przywiązaniem historii i odwiecznego jej przeplatania się z Kościołem.
Co robisz, żeby odzyskać poparcie społeczne i władzę? 1. Analizujesz w jaki sposób aktualy rząd zyskał większość, którą utrzymuje - proponujesz ludziom JESZCZE LEPSZE rozwiązania; 2. Budujesz nowy, rewolucyjny program wyborczy, aby pokazać ludziom, że wiesz co robisz, i że da się w tym kraju coś zmienić na lepsze. Masz gotowe rozwiązania na błędy popełnione przez aktualny rząd. 3. Besztasz Kościół
@kodyak: nie każdy beneficjent 500+ to patus. Kadre wymienia każdy teraz też jak przegrają wybory wymienia całą kadrę. Wysokie stanowiska w państwowych firmach zawsze były i są polityczne. Jedynie PIS wymienił trochę więcej niż zrobiło to PO i za to się rzucacie.
Wymiana troche to za malo powiedziane. Tworzenie nowych komisji i wrzucanie ludzi niekompetentnych lub z dyscyplinarkami ludzi pilnujacych moralnosci z prlowska przeszloscia to zupelnie nowy wymiar obsadzania stolkow.
@Ranger: problem jest taki, że Pis atakuje z dwóch stron. z jednej strony kierują kasę do jakichś grup, a z drugiej zapowiadają że będą zabierać mniej. ("3. Rząd przedstawił szczegóły reformy PIT z tzw. "piątki Kaczyńskiego" wskutek której każdy na etacie z minimalną pensją zyska 472 zł rocznie, lub 696 zł przy średniej krajowej. Są niespodzianki: nowy próg dochodowy. A więc zerowy PIT do 26. roku życia i obniżka do 17%
Pamiętajmy, że to kraj katolicki z dużym przywiązaniem historii i odwiecznego jej przeplatania się z Kościołem.
Co robisz, żeby odzyskać poparcie społeczne i władzę?
1. Analizujesz w jaki sposób aktualy rząd zyskał większość, którą utrzymuje - proponujesz ludziom JESZCZE LEPSZE rozwiązania;
2. Budujesz nowy, rewolucyjny program wyborczy, aby pokazać ludziom, że wiesz co robisz, i że da się w tym kraju coś zmienić na lepsze. Masz gotowe rozwiązania na błędy popełnione przez aktualny rząd.
3. Besztasz Kościół
#polityka #neuropa #lewackalogika #czterykonserwy #heheszki
Które wybierasz?
Pięknie podsumowałeś naszą mentalność xD
Po tym przestałem czytać, mam nadzieję że kukle cię będą swędzieć.
2 problem 500 plus moze i dzialac tylko ze w zamain sa podnoszone podatki. Kazdy glupi to potrafi.
Chocbys nie wiem co obiecal. Nawet obnizenie podatkow patusy i tak beda myslec o 500 zl w garsci
Kadre wymienia każdy teraz też jak przegrają wybory wymienia całą kadrę. Wysokie stanowiska w państwowych firmach zawsze były i są polityczne. Jedynie PIS wymienił trochę więcej niż zrobiło to PO i za to się rzucacie.
Wymiana troche to za malo powiedziane. Tworzenie nowych komisji i wrzucanie ludzi niekompetentnych lub z dyscyplinarkami ludzi pilnujacych moralnosci z prlowska przeszloscia to zupelnie nowy wymiar obsadzania stolkow.
Mierni ale wierni
Komentarz usunięty przez autora
"trochę"
@kodyak: czyli mówisz że myślisz jak patus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yuim: PIS wymienił wszystkich w ciągu roku i nie bawił się w głupie gierki. Skoro i tak miał ich wymienić to lepiej że szybko