Wpis z mikrobloga

@eLoo: Przykro mi, że jesteś zdenerwowany, że wcześniej szybciej nie wrzuciłem podpowiedzi. Po mojej ostatniej wtopie wczytałem się w zasady, a potem postanowiłem ich przestrzegać. Dlatego po upływie godziny wrzuciłem następny kadr. Myślę, że powinniśmy wszyscy stosować się do zasad. Po upływie godziny wrzucę kolejny kadr z tego filmu. W międzyczasie możesz spróbować zgadnąć z jakiego filmu jest ten kadr.
możesz spróbować zgadnąć z jakiego filmu jest ten kadr.

@ditto090: Nawet nie zamierzam, chyba jeszcze nikt tu po godzinie nie zabierał nikomu zagadki, trzeba się szanować. Zagadkę powinien zadawać @NewSadist i tyle w temacie. Zasady trzeba było czytać przed a nie po. Rozumiem, że zasady respektujesz tylko jak ci pasują. Luz … baw się dalej sam ze sobą xD
@ditto090: brawo umiesz czytać i prawie cytować nawet, jak jeszcze oduczysz się kraść zagadki i zadawać dobre zagadki, może będzie z ciebie człowiek … chociaż nie liczyłbym xD
@McRap: pan @ditto090: czyli wielbiciel regulaminów nie doczytał się punktu odnośnie ilości głosów na filmwebie … niby umie czytać ale jak widać nie poznał jeszcze wszystkich literek. Zamiast nauki alfabetu preferuje grzebanie w swej przepastnej dupie i wyciąganie z niej coraz to dziwniejszych znalezisk.
@McRap: Ja się nie denerwuję. Szkoda tylko, że taki dzban psuje zabawę, która i tak już słabo ciągnie. Frajer zniechęci tych nielicznych co grać jeszcze chcą. Ale masz rację, nie karmię trolla i z dzbanem już nie gadam ( ͡° ͜ʖ ͡°)