Aktywne Wpisy
SereneCipher +22
Trzecia randka przede mną z #tinder w tym miesiącu. Jestem ciekawa czym tym razem zaskoczy mnie kolejny potencjalny kandydat na partnera. Może znów będziemy rozmawiać o jego ex? Może się dowiem o tym jakim jest rekinem krypto? XD Dla ciekawskich dodam, że na każdym spotkaniu proponuję, że zapłacę za siebie lub za nas oboje oraz, że spotkania nie kończą się odbyciem stosunku seksualnego XD
jankochanowski +100
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nadal daję 7/10.
1. Ruda to out od samego początku;
2. w pierwszym sezonie chwaliłem i wierzyłem, że powolna narracja będzie stymulować z każdym odcinkiem "detektywistyczną" ciekawości i skończy się epickim zakończeniem; nic takiego nie miało miejsca;
3. Klingoni i Syndykat Orioński najlepiej pokazanI;
4. Zagubiłem się ostatnio w drugim sezonie i nic już nie wiem: kto? po co? dlaczego?; czuję zmęczenie;
5. Główna bohaterka i jej "rodzina" wolkańska (odmieńcie sobie, jak chcecie), czasami doprowadza mnie do irytacji; a przede wszystkim te błyski czasowe i mentalne;
6. Pogardzam każdym, który zarzuca nowej serii propagandę homoseksualizmu, bo widocznie nie ma pojęcia o Star Trek!
Kończąc.
" :showed="showSpoiler" content="Zrezygnowałbym z kosztownych fajerwerków komputerowych, na rzecz "prostych" historii!">
PS O ile z zapałem jestem w stanie wytłumaczyć mojemu małemu siostrzeńcowi ideę Gena Roddenberrego, o tyle nie będę mu w stanie wytłumaczyć, że jest to mądrzejsze i głębsze niż niektórzy komiksowi bohaterowie.
.">
1. Męcząca postać taki jar jar binks w świecie star treka.
2. Pierwszy sezon to wprowadzenie dlatego pewnie tych wątków zahaczonych było sporo, a przewodni wojna z Klingonami nie była specjalnie ciekawa. Już ciekawszy motyw był z Lorcą i za to plusik można dać.
3. Sami Klingoni całkiem spoko ale nie wiem czy potrzebne były zabiegi upiększające ich wygląd bo jak na razie nie wiadomo czy tak zostanie czy jednak
Plusy: efekty, Klingoni i charakteryzacje.
Minusy: główni bohaterzy, bez charyzmy i polotu, durny scenariusz
Ad 1 Postać grana przez 40 letnią kobietę udającą nastolatkę, nosz #!$%@? mać
Ad 2 W pierwszym sezonie to scenarzyści chyba zmienili zamysł w połowie a, że pewnie (fatalna) Yeoh podpisała kontrakt na 20 odcinków to jej własny serial robią ;)
Ad