Aktywne Wpisy
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma
SaintWykopek +11
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek blvckdozen - niektórym użytkownikom przeszkadzało, że ta dziewczyna publikuje swoje zdjęcia. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
Trzymajcie kciuki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zdrowie #szpital #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@robertx
@jmuhha
@salvador5000 dzieki
@sprzedalem-psa-chinczykom
@Shokata xD akurat SOR bardzo na plus. Wczoraj ratowali jakąś dźgniętą kobietę i blok był zajęty bardzo długo, stąd czekam i moja kolej rano.
Trzymaj sie miras, olej te slepą kiche
@Jarczur: Mnie odesłali kiedyż z zapaleniem wyrostka do domu bo uwaga jakaś karyno (chyba) stażystka, że to brzuch mnie boli od czipsów, które jadłem dwa dni wcześniej czy coś. Później jak drugi raz tego samego dnia (po kilku godzinach) trafiłem na SOR to lekarz mi nie chciał uwierzyć.
Mnie przyjmował lekarz, bardzo miły i rzeczowy. Mimo tłoku 1.5h czekania - niezle
Karetki szpital nie chciał wysłać. Mama zrobiła wówczas jakąś gównoburzę, że w końcu przyjechali. Ratownicy powiedzieli, że zatrucie i po nospie przejdzie. Ale ja już pół opakowania zjadłem. Wielce niechętnie, ale zabrali mnie na