Aktywne Wpisy
rysiekryszard +14
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mircy traga. Ślub zaraz za pasem a ja mam wątpliwości. Oświadczałem się rok temu i zamieszkaliśmy razem. Jest tragedia. Zarówno jeśli chodzi o nasze relacje jak i o rodziny. Nasi rodzice sie nie znaja mimo wielu lat razem. Różowa boi się ich poznać bo moi rodzice to inny świat niż jej. Biedni vs. Bogaci, leniwi vs. Pracoholicy, mieszczuchy vs. Wsioki.
Ślub ustalony, wszystko zaplanowane, zaliczki popłacone, zostało kilka bzdur o które ofc się kłócimy bo ja chcę brata na świadka o ona uważa, że mój brat jest "za wielki i jak on bd wygladal". Do tego jej rodzina, ktora uklada mi zycie. Nienawidze weekendow, wole pracować przynajmniej mam spokój od wymysłów jej ojca, który dziś stwierdził, że jak on będzie coś tam dłubał w aucie to go nie obchodzi co ja robię tylko mam przyjechać i mu pomagać.
Tragedia w ogóle. Nasza relacja z różową też lipa. Powiedziałem, że nie chce ślubu chyba to to olała. Seksu nie ma od 1.5 miesiąca. Nawet nie chce mi się. Stałem się oziębły, nie przytulam. Generalnie jest lipa. Żyjemy obok siebie. Narzeka na moje hobby a sama nie ma żadnych. No #!$%@?.
A z drugiej strony nie wyobrażam sobie żyvia bez niej i czuje że kocham. #zwiazki #slub
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował:
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Przyzwyczaiłeś się.
tak ci się wydaje. Wasza
Jeśli chodzi o jej rodzinę to powiedz że masz lepsze rzeczy do roboty w weekendy. Żenisz się z nią, a nie jej rodziną. xD
Powodzenia!