Wpis z mikrobloga

Jutro chyba ostatnia kolejka przed podziałem na strefę spadkową i tą quasi miszczoską. Myślę że to chyba dobry moment by złapać rożne i kartki w różnych miksach. Próbuje kilka taśm, typu cala sobotnia ekstraklasa + 8,5 rożnego na jednej tasmie plus 3,5 kartki i pozniej +9,5 na kolejnej itd.
Gdzie mozna znaleźć statsy z ostatniej kolejnki rok temu? Na flashscore #!$%@?, na sofascore nie moge sie doklikac. Podrzuci ktos linkiem?
#bukmacherka
  • 38
@bro_: dzieki wielkie. nie dokopalem sie do tego. Wychodzi dokladnie jak przewidywalem, czyli kazda druzyna ktora o cos walczy wali kartki i rozne jak leci. Odpuszczę wisle plock vs zaglebie, gornik ze slskiem i arkie z miedzią. Reszta bedzie fight.
@jestemmimas: @emel1: tak na trzeżwo już to mysle ze jeszcze Cracovia Lechia moze nie byc o wszystko walka, zalezy jak sie meczyk uloży. No i sedzia meczu wg statsów z sofy najmniej kartkuje. Także mozna cos zmodyfikować. Rożne t byc powinny ale kartki najmniej pewne chyba. No i gole ciort wie. Ja jeszcze rozpisalem sobie maxikombi na to wyzej.
@PierogiRuskie: @jestemmimas: @pluggerG: Jak teraz patrze to na dole tabeli jest taki burdel, że te mecze też nie są o nic i taki śląsk z górnikiem, sosnowiec z płockiem, arka z miedzią też walczą o punkty, teraz nie ma podziału to każdy punkt się liczy normalnie. Z drugiej strony taka Korona to ma jeszcze szanse w ogóle na top 8 ? Lechia raczej odpuszczać nie będzie, chcą utrzymać przewagę
ogólnie czasem puszczam na fortunie over kartek goli roznych i spalonych z jednego meczu, w ekstraklasie często się zdarza, że to siada