Wpis z mikrobloga

@kryptoholik: Były czasy, są czasy, będą czasy - ale trochę czasu już upłynęło od pamiętnych czasów, a w tym czasie ani bitcoin nie próżnował, ani blockchain nie hamował - nawet k---a dogecoin wym00nował - tylko poziom tagów wspomnianych, jakby od postępu wyalienowany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kryptoholik: niestety parę dni w obserwowanych i zamiast spamu informacji, której bałem się, że nie będę w stanie przetworzyć po tych paru latach, okazało się że jest kilkanaście/dziesiąt nieistotnych "o nas dla nas", wojenki o mniej konkretne i bardziej abstrakcyjne rzeczy, niż te nasze z tamtejszym poziomem i dostępem do wiedzy...

Anyway, staram się nie biadolić za dużo, człowiek jak wychowuje dziecko to dopiero ogarnia jak zgredzieje ;).

• Odpowiedz
@blacktyg3r: masz taki magiczny guzik jak #czarnolisto
Tutaj na tagu są już układy, układziki, koleżeństwa i wrogowie. Jest wesoło. Jest to styl życia. Sposob spędzania czasu. A jeśli chodzi o technologię... to ile można maglować jedno i to samo.
Czego nie wiesz? Pytaj. Są tu takie mózgi, ze zaraz Ci wyjaśnią.
  • Odpowiedz
@blacktyg3r: widać, ze jesteś stary wyga. Więc witaj. Rozgość sie wygodnie i obserwuj jak taplamy się we własnym błotku jak prosiaczki. Mamy bear market więc jest nudno. Dlatego czasem obrzucamy się błotkiem. Ja jestem goly... miejscowy menel-bajkopisarz. Mądrości się odemnie nie dowiesz. Ale czasem potrafię rozbujac tych drętwych nerdów.
Ten tag uzaleznia jak kekeina.
  • Odpowiedz
@blacktyg3r: Wiem, że świętej pamięci Pawlo74 przegląda tag w niebie wraz z aniołkami i po policzkach płyną mu szczere łzy szczęścia, widząc jak wszyscy tu obecni potrafimy żyć w zgodzie... Bitkojnowcy, alciarze, reptylianie, iluminaci...niech mu ziemia lekką będzie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kryptoholik: @emjot86: @m00n: no cóż panowie, w sumie nie wiem czy jest po co i gdzie wracać, nie chodzi tylko o to jakie to miejsce jest, ale też jaką miałoby pełnić rolę - jak już tu każdy po trochu zauważył jest wiele powodów dla których ciężko oczekiwać tu właściwie czegokolwiek na ten moment ;).

@Manah: Andrzej miak tak wiele imion że pozostało nam wtedy
  • Odpowiedz