Aktywne Wpisy
noipmezc +4
jakie lody polecacie? tylko takie ze sklepu a nie zadne na ruchomej gałce
pozpozi +32
#!$%@? jak mnie jakaś baba ładnie mówiąc rozsierdziła. Specjalnie #!$%@? pojechałem do bankomatu w nocy, żeby przypadkiem nie robić długich kolejek. Wypłacam 30 tys. na remont, wiadomo po 4k, taki limit na jedną transakcje. W połowie wypłacania podjechała pod bankomat babeczka yarisem, po dwóch minutach baba do mnie z pretensją, że KOLEJKA JEST XD Mówię, że wypłacam pieniądze na remont i to jeszcze chwilkę potrwa, może jechać do innego bankomatu jeżeli jej
GIEŁDA UCZNIÓW PROSZĘ PAŃSTWA
INWESTUJ W UCZNIÓW
KUPUJ ICH AKCJE
W PRZYSZŁOŚCI JAK SIĘ OKAŻĄ INFORMATYKAMI ZA 50k ZBIERAJ MAMONĘ BO M.IN. DZIĘKI TOBIE TYLE ZARABIA
Plusy:
- Nauczyciele muszą się skupić na nauczaniu, za to dostają większe udziały w przyszłości ucznia xD + znika problem stypendiów itd bo te będą finansowane z rąk nauczycieli xD
- Ofc powstaną zaraz organizacje nauczycielskie z większym budżetem, wyszukujące największe talenty, finansujące je itd
- Najlepsi będą jeszcze lepsi! Wytwarzanie elit, technokracja na cauego
Minusy:
- Najgorsi zostają bez nauczycieli bo noł łan kiers jesli chodzi o dzieci patoli, słaba inwestycja, która się nie zwróci xD
- W pokoju nauczycielskim może być gorąco ze względu na debaty xD
Dodałbym jeszcze jakąś bukmacherkę do tego, począwszy od zawodów na WFie, poprzez wyniki na olimpiadach naukowych, aż do tego kim zostaje uczeń po tym jak skończy edukację xD
No to tyle, proszę mnie wybrać na premiera tego państwa to uruchomię giełdę uczniów i życie będzie lepsze. Inwestujcie w inwestycje w nauczanie!
#strajknauczycieli #neuropa #4konserwy #gownowpis #heheszki #szkola