Wpis z mikrobloga

S 26 Kraków

Zgłoszenie nr 491 z dnia 2019-04-09 21:27:25

Imię: S
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Jestem pracownikiem jednej z międzynarodowych korporacji mających biuro w Krakowie. Stwarzam wrażenie cichego i spokojnego, ale w rzeczywistości jestem pewny siebie - po prostu nie jestem typem osoby, która mówi, żeby tylko coś powiedzieć, tylko wtedy, kiedy faktycznie jest to konieczne - wtedy się otwierdam i mogę mówić godzinami. Poza tym, podobno jestem bardzo ambitny i uparty, a przy okazji wrażliwy.

Wygląd
188/77. W pracy smart casual, po pracy #allblackeverything.

Zainteresowania
Nie mam jakichś wyjątkowych zainteresowań. Jeśli chodzi o Muzykę, to najbliższe mi są klimaty off festiwalu - staram się śledzić nowości muzyczne na ile moje ograniczone zasoby czasowe mi pozwalają. Jak sięgam po film lub książkę, to staram się wybierać ambitniejsze pozycję (ale kinem klasy B nie pogardzę :) ). Od kilku lat trenuje kolarstwo, które także śledzę we wszelakich mediach. Poza tym uwielbiam memy - fb mam tylko po to, żeby śledzić kilkanaście grupek z memami.

Czego oczekuję?
Pewności siebie, zaradności, ogarniętości życiowej, bezpośredniości, szczerości - tak, wiem, brzmi to jak wymagania dla faceta, ale z doświadczenia życiowego mogę stwierdzić, że z takim typem kobiet dogaduje się najlepiej - mile widziany wzrost powyżej 180 cm :).

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie jestem fanem spędzania całego dnia na Netfliksie - do tego są wieczory oraz zima. Kino (studyjne), teatr, muzeum, restauracja (lubię odwiedzać nowe knajpy), wycieczka piesza bądź rowerowa - generalnie jestem miłośnikiem aktywnego spędzania czasu.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub - kiedyś tak
Dzieci - kiedyś tak
Używki - z umiarem

Prawdę mówiąc to nie spodziewałem się, że kiedyś dodam tu ogłoszenie, ale głównie z braku czasu mam coraz mniej okazji na poznanie kogoś w realu. Ciężko było napisać coś o sobie powyżej - nie ukrywam, że nie jestem zadowolony z tego opisu - jestem za to fanem rozmów, dlatego zaryzykuje stwierdzenie, że jak do mnie napiszesz to nie pożałujesz ;)

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - S 26 Kraków

Zgłoszenie nr 491 z dnia 2019-04-09 21:27:25

Imię: S
W...

źródło: comment_HXctogPBDX3ePmuCULAJ1FOLvIIcp5rd.jpg