Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
Serendipity_ +19
Nie, to być nie może! 6 lat podstawówki, 3 gimnazjum i 3 liceum. Potem 3 bite studiów, dyplom z wyróżnieniem. CV wysyłane od pół roku i nawet odpowiedzi żadnej nie ma- jakby ktoś mi dał w mordę. Ja p------ę k---a.
#programista15k #programowanie #studbaza
#programista15k #programowanie #studbaza

Planuję w motocyklu puścić od akumulatora osobną wiązkę ze "skrzynką" z bezpiecznikami (picrel) do kilku urządzeń (ładowanie usb, gps itp) - ogólnie ogarniam podstawy, prosiłbym jednak o wszelkie wskazówki (jakie kable na przykład, bądź na co uważać)
Thank you from the mountain!
źródło: comment_jplRSkFWEYkJYMzIYLKR0Ftybu6v95aO.jpg
PobierzCo do przewodów, jako że pracuję w zawodzie, mam dość pedantyczne podejście do elektryki. Dobrze jest puścić sobie przewody w cienkich peszelkach (czarne, można znaleźć pod nazwą "samochodowe") da Ci to efekt tak wizualny, jak i zabezpieczy przed warunkami zewnętrznymi. Na zasilanie skrzynki wystarczy linka 2.5, odejścia w
Nad przekaźnikiem też myślałem - mógłbyś podrzucić jakiś przykład na szybko?
Reszta uwag skrupulatnie zanotowana, podziękował serdecznie :)
@Jutrowuj: kup od razu ze zintegrowanym bezpiecznikiem
źródło: comment_NGLBSSJ6p7iHTKz0uwRiN4rQHGIAW1bB.jpg
PobierzDzięki cumple :)