Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jakiś miesiąc temu zaczęła pracować u nas nowa dziewczyna. Ma bardzo śmieszne imię-Lina( ͡° ͜ʖ ͡°)Taka blondyneczka, okularki, szaramyszka. Coś tam pare razy zagadałem, dość inteligentna, nie wydaje się na typowa karyne. Później się dowiedziałem, ze to ukrainka. Byłem w szoku, bo w ogóle nie słychać akcentu, no świetnie mówi po polsku. Ale przed tym miałem już doświadczenie z Ukrainkami, kończyło się to po pierwszych spotkaniach, bo trafiały same bogate księżniczki ktore podobno szukały tylko sponsora. Ale ta na taka się nie wydaje. I tutaj pytanie - czy ktoś miał doświadczenie z Ukrainkami? W sensie czy był w dłuższym związku? Się boje ze ona się okaże jak reszta Ukrainek które lecą na kasę i obywatelstwoi tylko udaje z siebie taka szara myszkę. Chciałbym ja gdzieś zaprosić, tylko właśnie nie wiem gdzie. Jakaś restauracja czy raczej piwo lepiej najpierw? Bo pracujemy razem i dziwnie to by trochę wyglądało.
#krakow #ukrainka #podrywajzwykopem #tinder #rozowypasek #zwiazki #krakow #niebieskipasek

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach