Wpis z mikrobloga

Fiat coupe, co myślicie o nim? Według mnie świetny samochód, unikatowy wygląd, każdemu kto interesuje się motoryzacją polecam się przejechać przynajmniej raz w życiu, daje ogromną satysfakcję z jazdy na równi z przyjemnością, wygodne fotele, dźwięk przyjemny dla ucha głównie w mocniejszych wersjach.
#motoryzacja #samochody #fiat #coupe #pininfarina
Tsunage - Fiat coupe, co myślicie o nim? Według mnie świetny samochód, unikatowy wygl...

źródło: comment_axm5n1Tyhut7bvzkehJCSPPc3DPLvmz1.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

daje ogromną satysfakcję z jazdy na równi z przyjemnością

@Tsunage: a tam caly spod i naped (FWD) nie jest od Punto II?
Nie to, zeby to bylo dramatycznie zle, ale szalu to raczej nie ma...
  • Odpowiedz
@aksal89: Właśnie zauważyłem, że powoli zaczynają drożeć, oczywiście te w lepszym stanie, nie ma sensu liczyć typowych złomków z ogromem usterek.
  • Odpowiedz
@bidzej: Co to satysfakcji z jazdy mówię ogólnie o całokształcie, nie konkretnie o tym jak skręca chociaż jest z tym naprawdę dobrze. W porównaniu do większości samochodów które kupisz w takiej cenie ryj naprawdę się cieszy kiedy do niego wsiadasz za każdym razem.
  • Odpowiedz
a tam caly spod i naped (FWD) nie jest od Punto II?

Nie to, zeby to bylo dramatycznie zle, ale szalu to raczej nie ma.

@bidzej: Podłoga jest z Tipo, jak w niemal każdym Fiacie, Alfie, Lancii z lat '80-'00 tych. Co ciekawe niemal każde auto na tej platformie miało zupełnie inne zawieszenie, belki pomocnicze, a nawet podłużnice itp.
  • Odpowiedz