Aktywne Wpisy
nicari +1500
Kocham patrzeć na relację mojego męża z synem 🥹 dziecko nie ma nawet dwóch lat, a tata go nauczył kręcić wkrętarką, budują razem tory przeszkód i namioty, razem naprawiają ulubione samochody, wspólnie robią kawę w kawiarce... Gdy mąż wraca z pracy, to dziecko jest przeszczęśliwe - krzyczy wtedy "mama nie! Tata chodź!" i ciągnie swojego ulubionego człowieka na kolejne wspólne przygody 🥹
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
dziadeq +8
Zgadzacie się z panem Marszałkiem Hołownią? Jest to 2 osoba w państwie. My Polacy jak będzie trzeba to wygramy z rosją? Wdeptamy putina w ziemie?
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
@handler: nie będzie OK. Aby było muszą być spełnione wszystkie poniższe warunki:
1. Licencja na krajowy przewóz osób samochodem osobowym lub na krajowy przewóz samochodem osobowym pow. 7 i max do 9 miejsc.
2. Samochód musi być wpisany do licencji.
3. Samochód musi być własnością przedsiębiorcy lub być przedmiotem leasingu. Wszelkie wynajmy, użyczenia itp. odpadają.
4. Kierowca musi być niekarany, przejść badania
Komentarz usunięty przez autora