No i stało się. Dopiero drugi wyścig sezonu, a mamy już pierwsze przypadki pęknięcia dupska w poprzek. Dolegliwości są silnie zakaźne, a objawy nasilają wśród beneficjentów programów socjalnych oraz czytelników portali głównego nurtu. Leczenie polega na intensywnym dozowaniu roztworu składającego się w 50% Pana Szafy oraz 50% Pana Cezarego połączonego z domiejscowym stosowaniem maści na ból dupy przy jednoczesnym odstawieniu czynników nasilających objawy ( ͡°͜ʖ͡°) #f1 #kubica
@Szanowny_Wykopek: Swoją drogą, śmiesznie by było gdyby team mercedesa dostawał jakąś kasę powiązaną z kasą publiczną albo od państwowej firmy (nie chce mi się sprawdzać).
@Szanowny_Wykopek: ale w sumie jaki jest cel w promowaniu takich #!$%@? wpisów? Specjalnie siedzę na mirko i tylko na mirko, unikając onetow, wp, sportów peel, powrutroberta i innycy grup na fejsiku, to i tak ciągle ktoś coś postuje tutaj, że patrzcie na to, jaki rak, że za moje piniondze jeździ inwalida benzyna po dziesienc zlotych zaraz bendzie, że pisiory dajom kalece zamiast mnie samotnej mamie bo ja siedze 24/7 z brzdoncem
#f1 #kubica
@patyk15: czyli jak zwykle janusze #!$%@?ą kocopoly do kwadratu