Aktywne Wpisy
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
#wroclaw #strazmiejska #mandat #parkowanie #corobic #jakzyc
@rees90: eh, ta dorosłość jest taka trudna, gdy mama lub tata już nie podejmują decyzji...
podpowiem, możesz:
a) olać sprawę i czekać na konsekwencje swojej decyzji,
b) zachować się jak normalny dorosły człowiek i spróbować wyjaśnić sprawę zgodnie z tym co napisali w piśmie.
Posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku....
Mogę Ci jedynie powiedzieć jedno, czego jestem w 100% pewny - Straż Miejska we Wrocławiu jest akurat z tych straży, które spraw nie "wyrzucają do kosza" (a i takie straże są, gdy po drodze pojawiają się trudności). Wielokrotnie robiłem dla nich pomoce prawne (bardziej po ludzku - wykonywałem czynności, których
a) dostaję wezwanie do wskazania kierowcy
b) wskazuję kierowcę
c) ponoszę sankcję/koniec tematu
tymczasem wygląda
Spoko, idę dziś wyjaśnić, zobaczymy co to.
@yolow71: nikt nie ponosi, jesli wiesz jak dzialac :)