Aktywne Wpisy
slkt +574
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
pumpspray +393
Zdjęcia, które moja głowa traktuje jako błąd w symulacji
#matrix
#matrix
#budownictwo
#prawobudowlane
Składam wniosek PnB stacji bazowej telefonii komórkowej. Do wniosku załączniki standardowe, a szanowna Pani w starostwie chce zgodności DLCP z wnioskiem o PnB w zakresie:
- brak na decyzji lokalizacyjnej informacji o wewnętrznej linii zasilającej, a w projekcie budowlanym jest wrysowana WLZ od przyłącza w granicy działki do rozdzielnicy RTz u podnóża wieży.
Do wniosku o DLCP załączyliśmy warunki techniczne przylaczy, w których jest wyraźnie napisane że warunki obejmują przyłącze zakładu oraz wykonanie WLZ. Decyzja lokalizacyjna, która otrzymaliśmy zawiera zapis, że przyłącze Energetyczne planowanej stacji wykonać zgodnie z WTP, a ona się upiera że decyzja DLCP powinna zawierać zapis o WLZ.
Czy macie jakiś pomysl, czy spotkał się ktoś z Was z sytuacją, ze odrzucono wniosek o PnB z powodu braku zapisu w decyzji (o warunkach zabudowy bądź decyzji o lokalizacji inwestycji celu publicznego) o wewnętrznej linii zasilającej po terenie działki objętej wnioskiem??
Pomóżcie składam to w starostwie Radomsko i mam już dosyć tych kasztanów bo 4 raz składamy wniosek, a oni wymyślaja ciągle coś....
help!
Byku decyzję PnB chyba do wojewody mogę tylko
Pomysł jest taki, że wyślemy PnB bez elektryki i oddzielnie na podstawie odrębnych dokumentów zalegalizujemy.
Swoją drogą starostwo w Radomsku nie polecam bardzo.