#kononowicz Wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem który dziś przyjmował meksykana. Wiesz że menel bije swoją matkę i musi stawiać się regularnie na policji. Widzicie na jego czole bliznę. Myślicie sobie, że może to po bójce z rodzicielką wiec pytacie się: -Skąd ma Pan tą bliznę na czole? -Heheheh kiepa gasiłem na lajwie ale ja to zrobiłem tylko dla widzów hehehe mexicano jest tylko jeden Wasza reakcja: #patostreamy
26 dni urlopu w tym kraju to jakieś nieporozumienie. I jeszcze tylko 4 dni na żądanie. Odliczając standardowy, dwutygodniowy wakacyjny urlop (10 dni) na pozostałą część roku zostaje 16 dni urlopu. Śmiech na sali. 40 dni to powinno być absolutne minimum. #polska #pracbaza #urlop #zalesie
Wyobraźcie sobie, że jesteście policjantem który dziś przyjmował meksykana. Wiesz że menel bije swoją matkę i musi stawiać się regularnie na policji. Widzicie na jego czole bliznę. Myślicie sobie, że może to po bójce z rodzicielką wiec pytacie się:
-Skąd ma Pan tą bliznę na czole?
-Heheheh kiepa gasiłem na lajwie ale ja to zrobiłem tylko dla widzów hehehe mexicano jest tylko jeden
Wasza reakcja: #patostreamy