Aktywne Wpisy

Metodzik +144
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10
🔥 Sid Meier's Civilization® VI: Platinum Edition za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 7.2/10

menelf +2
poparzyłam się czymś w krzakacgh 4h temu i nadal mnie mrowi co to było

Bedzie bardzo nudno, temat wrecz trywialny, ale jest to nieodlaczna czesc zycia, wydaje mi sie ze bardzo rozni sie od Polski.
Takze - werble - pranie w pralni.
Wbija sie do takiego oto przybytku, wrzucasz rzeczy do automatu, plyn, najtansza wersja to 10 x 25 centow, drozsze to np 16, 25 itd, zalezy od wielkosci bebna. Suszenie 25 centow za 5-8 minut, zalezy jaka pralnia. Czasowo to 30 min prania, 30 min suszenia, takze czasu a czasu.
Co jankesi i hiszpanie robia w trakcie? Generalnie ze jest tutaj inna kultura to w przybytku panuje atmosfera mila, kazdy do siebie zagaduje, heheszki. Najsmutniejsze jest to, ze jak sie zobaczy kogos markotnego to od razu mozna sie domyslic jego/jej narodowosci... No coz.
O i kwestia kradziezy. Od 4 lat zawsze mam ten sam tryb - pranie, zakupy, powrot zeby przelozyc do suszenia, z zakupami do domu (2min pieszo), powrot po pranie i nic mi nigdy nie zginelo, nikt nic nie ukradl, ilosc skarpetek sie zgadzala.
No ale np mojemu koledze ktos z---------l jeansy. Z calego prania ktos mu z-----l spodnie.
Robocze.
#dellwusa #nowyjork
źródło: comment_rmKET2I0Kdb5Uk7fP0yDGpvZxzVuU6J6.jpg
Pobierz