Wpis z mikrobloga

Czy to normalne że wbiegajac pod górę (2.5km) co jakieś sto metrów muszę zrobic przerwę? Kondycję mam naprawdę dobra ze względu na #sportywalki no i również inne, ale za każdym razem ta Góra mnie przewyższa. Dlaczego tak jest?
#bieganie #sport
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TadzioNorek: Może organizm psychicznie się nastawił, że na tym odcinku nie da rady. Musisz to przemóc, spróbuj wolniejszym tempem lub interwałami
  • Odpowiedz
  • 0
@TadzioNorek kondycję masz dobrą ale na sw, w bieganiu jesteś p---a. Ja też trenuje i robię po 2,3 treningi pod rząd ale ja biegam to zaraz umieram xD
  • Odpowiedz
  • 1
@TadzioNorek gościu, to nie tak ze ty jesteś ogólnie dobrze wytrenowany, ty umiesz kopać przez 1.5h xD inne mięśnie pracują przy bieganiu i u ciebie są one słabe, jak byś wziął takiego k---a nie wiem Lewandowskiego to też by się zesrał po rozgrzewce na mma xD kondycja to nie pasek many
  • Odpowiedz
Czy to normalne że wbiegajac pod górę (2.5km) co jakieś sto metrów muszę zrobic przerwę?

@TadzioNorek: ale szybko biegniesz czy wolno? Jak wolno to masz beznadziejną kondycję. Również kąt nachylenia podbiegu się liczy, jak łagodny to nie powinno być wielkiej różnicy ale jak ostry to już mega wyzwanie.
  • Odpowiedz