Wpis z mikrobloga

bo tu pogoda tragiczna, cztery pory roku naprzemiennie

@beroslaw: No tak ale na co miałem czekać? Zresztą coś ci powiem, mam synka 10 lat idealnie się uczy sam pierwszy w klasie (czwarta chyba) i by go ruszyć na rower trzeba kombinować, a ta trampolina to sam teraz po szkole skacze. On tylko szkoła, lekcje, tablecik i ps4, nawet na dwór nie chce wychodzić więc jestem zadowolony, że znowu rozstawiłem. A,
  • Odpowiedz
@4x80 no nie chciałem i powiem Ci ze się tego nie spodziewałem się takiego obrotu spraw jak dzisiaj.. O--------a tak jak w styczniu czy lutym.
Nie mam dzieciaków ale trochę się też nie dziwie ze nie chcą wylazic w takie g---o na dwór. Jestem /byłem zapalonym motocyklista. Nawet nie chciałem mieć prawka na auto, całe życie motocykle i motocykle. Rok temu sprzedałem moto kupiłem auto i zacząłem robić prawko. Irlandia wyleczyla
  • Odpowiedz
O--------a tak jak w styczniu czy lutym.

@beroslaw: No własnie, że nie. W styczniu miałem ponad dziesięć jazd na rolkach i średnio po 20 km i tyle samo na rowerze ale jeszcze więcej. Razem z 500 km i przyszedł 2 czy 3 lutego i w p---u koniec taki wiatr w sumie aż do dziś. Nie sprawdzałem pogody i rozstawiłem tę trampolinę a tu przecież pokazuje 40 na godzinę. No i
  • Odpowiedz