Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie daje już rady.
Nie mogę wybaczyć sobie śmierci taty rok temu i tego, że nie zdążyłam....
nie mogę zapomnieć rozpadu rodziny dwa lata temu,
i tego, ze żyję już kilka lat w toksycznej relacji z facetem który mnie zdradził ale nie potrafie odejść bo kocham go nad życie,
No i dzis jeszcze zwolnili mnie z pracy.
Brakuje tylko raka albo ciąży.
Powiedzcie mi, że to w koncu się odmieni. Ja juz więcej nie uniose...... nie daje rady....

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: czas, duzo czasu. Czlowiek musi sie po prostu nauczyc zyc ze swiadomoscia roznych rzeczy. Ale doswiadczenia sa tym co nas tworzy. Twój tato nie chciałby zebys przez niego cierpiala.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ułoży się, ale musisz mieć dużo siły aby walczyć o dobrą przyszłość. Przeszłości nie ma co rozpamiętywać, a tym bardziej się obwiniać. Od toksycznych ludzi trzeba odejść nawet jak to bardzo zaboli, ale po odejściu zrozumiesz, że zasługujesz na kogoś lepszego z kim będziesz mogła dzielić się swoim szczęściem, a praca jak nie ta - to inna, na wszystko jest wyjście, trzeba tylko chcieć i się nie poddawać.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Żyjesz dla siebie, a nie dla jakiegoś gnojka. Z toksycznym partnerem najtrudniej się rozstać, potem już jest coraz łatwiej. Reszta nie jest problemem - praca się znajdzie, a na to co było nie masz wpływu więc nie ma co rozpamiętywać.
  • Odpowiedz