#narkotykizawszespoko Lubię czytać ten tag i wyciągać wnioski żeby nie być tak lekkomyślnym jak wiekszość tutaj. NIE mam zamiaru #!$%@?ć się w jakieś używki na które nie jestem gotów ( ͡º͜ʖ͡º)
@WiFoN_xD: @pasio_13: Gdybym miał dostęp to chętnie bym przyjął oczywiście na zjezdzie redukcja szkód, witaminki, neuroleptyki co by nie zjeść bezdomnemu twarzy #pdk i nie popadać w ciągi.
@GothBoyy666: psychoza na zwale, tak to jakoś fizycznie cie to nie ruszało, w sensie w dłuższej perspektywie to na pewno, ale nie od razu, zaś psychozy po tym są okropne Są tutaj tacy co biorą na tagu Jeden mi mówił, że normalnie psychoza wjechala, a on się kitrał w krzakach, dopalał i podejrzewal wszystkich, że chcą mu ją zabrać i dlatego robił to tam xD
@GothBoyy666: po tym psychozy są tak mocne, że nawet owoce, siłka i wyjście do ludzi nie pomaga xD Także radzę wam tego nie brać, bo se krzywdę zrobicie
@GothBoyy666 nie przespisz, jak pójdziesz spać, skoro dorzutka była brana, każdy chce ci #!$%@? twoja alfe, a w dodatku nawet pod własnym dachem nikomu zaufać nie możesz xD to nie takie proste
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze spoko
zawsze spoko
?
@Abigaill
@pasio_13 auu, dawajcie palimy alfe, #!$%@? życia mówię wam
Są tutaj tacy co biorą na tagu
Jeden mi mówił, że normalnie psychoza wjechala, a on się kitrał w krzakach, dopalał i podejrzewal wszystkich, że chcą mu ją zabrać i dlatego robił to tam xD
Także radzę wam tego nie brać, bo se krzywdę zrobicie
xD to nie takie proste