Aktywne Wpisy
Kopyto96 +36
Ładnie zaczyna nowy rząd od planów zaorania CPK, programu deweloper plus, lobbystą na rzecz elektryków jako wiceministrem klimatu, jakimś rankingu szkół przyjaznym LGBT i innych wtop xD Już nawet w Radio ZET Rymanowski z nich szydzi.
Ale wykopków nie obchodzi co się dzieje w kraju, tylko że Stanowski PRYWATNY kanał na YouTube założył, gdzie mówią brzydko na PO xD I że w Orlenie miał 9 wizyt w 4 lat (!), gdzie Orlen
Ale wykopków nie obchodzi co się dzieje w kraju, tylko że Stanowski PRYWATNY kanał na YouTube założył, gdzie mówią brzydko na PO xD I że w Orlenie miał 9 wizyt w 4 lat (!), gdzie Orlen
noipmezc +21
prubka moich umiejetnosci wokalnych
@youngP
@youngP
PoRD Art.28.3.3)
PoRD Art.16.7
Jadąc ul.Robotniczą w stronę Nowego Dworu, będąc już na przejeździe kolejowym, za którym to przejazdem kontrapas z kierunku przeciwnego zmienia się w "dwukierunkową ścieżkę rowerową", jak to mam w zwyczaju postanowiłem opuścić prawą stronę pasa ruchu ulicy jednokierunkowej aby opuścić go z lewej strony wjeżdżając tym samym na ścieżkę rowerową po stronie tegoż pasa lewej. Dwóch miszczów kierownicy mało się nie #!$%@?ło o siebie, i strąbili mnie odpowiednio, próbując mnie na przejeździe wyprzedzić i okazało się że bez wzięcia mnie na maskę się nie uda.
#!$%@? ja rozumiem pośpiech, ale bez przesady...
https://goo.gl/maps/XaYv7rii6mR2
#wroclaw #rower
a tak przynajmniej wynika z moich wieloletnich obserwacji - fakt, na kilku głównie trasach (nowy dwór, wejherowska, centrum, grabiszyńska, krzemieniecka, robotnicza, strzegomska)
@Darth_Gohan: ale podobnie można powiedzieć o #!$%@? na hulajnogach elektrycznych - ja rozumiem że to potrafi #!$%@?ć więc jest logiczne usprawiedliwienie dla ich obecności na DDRach czy ulicach. co więcej - uważam że im szybciej uchwalą zapisy dotyczące Urządzeń Transportu Osobistego (że traktowane jak rower, chyba że znowu coś #!$%@?łem) tym lepiej bo ucywilizują
@NiewielkiKonikPolny: No i tak jak mówi Lori to się źle skończy bo rowerzyste ludzie jakoś widzą, są lampki jest wyższy to hulajnogi, a tym
@Eau-Rouge: no właśnie niekoniecznie - ja tam od zawsze jeżdżę przez całą długość kontrapasa po prawej stronie i jak kiedyś każdy trąbił mijając, tak teraz to rzadkość. właśnie byłbym w stanie, na podstawie dość dużej próbki, stwierdzić, że