Aktywne Wpisy
theOstry +60
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
methhod +104
Nie myślałem że kiedyś będę musiał czekać w kolejce za nowym telefonem:/
Pewnie nie Ty jeden..
@koorekk mi mówił że 28 marca tydzień temu złożyłem zamówienie w salonie co robiłem przy okazji zwrotu 14 dniowego lgv30. Zobaczy się jutro.
No to trzymam kciuki. Ja już #!$%@? sceptycznie podchodzę do tego co sklepy mi mówią o dostawie czegokolwiek.
Ja czekam na dostępność na miejscu i stąd frustracja.
Jakie miasto? Ja za jakąś godzinę będę dzwonił do wrocławskiego czy jest sens żebym pod drodze do klienta wjechał do nich.
Może centralny magazyn mają bliżej siebie. Daj znać w razie co. Ja zawołam jak będę miał informację po telefonie do wrocławskiego oddziału.
Na dziś dzień to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie dla kogoś kto nie chce czekać.
@Xehron: RTV Euro jako jedyne z tego, co wiem realizuje. Ja mam na jutro odbiór. To była moja zapasowa rezerwacja. Teraz żałuję, że w RTV nie zamówiłem 2 szt, bo w sumie 2 potrzebuje. A zamawiałem 15-stego jakoś późnym popołudniem. Ludzie na wykop wrzucają od poniedziałku zdjęcia odebranych sztuk z RTV Euro
Ja mam informację do Mi-store Wrocław, że dzisiaj mają dostawę, ale trudno im powiedzieć czy ilość będzie wystarczająca żeby wrzucić cokolwiek na półki. Rezerwacja ze sprzedaży przedpremierowej oczywiście zostaną wysłane.