Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@takitamowoc: Bez Prime to codzienność. Większość cheaterów to dzieci, które się odpalają, żeby mieć 100% HS i 16 Ace najlepiej. Raczej nie wiedzą, jak należycie to zrobić XD
Aczkolwiek przyznam, że czasami używam subtelnych specjalnie skonfigurowanych cheatów, żeby lekko podbić umiejętności. Przegrywam z wyższymi rangami, bo dla mnie cheat nie służy do wrzucania głów przez ścianę (nie używam wh, nie umiem go opanować), tylko do lekkiej korekcji skilla (jak robią
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@An_D: Gdyby Valve dało możliwość graczowi na przykład 3 razy na tydzień zagrać sobie z wyższymi rangami w MM, to nic bym nie robił. Później na takich rangach się utrzymuję, a w obecnych warunkach systemu ELO nie mogę wyjść
  • Odpowiedz
@nex0: ale po co próbujesz się usprawiedliwiać? ja słuchając muzyki jestem w stanie grać na lemy także to tylko kwestia tego że nie przykładasz się do gry. zamiast skomleć że przeciwnik lepszy zacznij od opanowania jednej mapy. nauczenia się smoków oraz kontroli recoila.
  • Odpowiedz
@takitamowoc k---a rok 2019, można zrobić screena, nie k---a, lepiej zdjęcie. A Hui co będę robił prosto niech kręcą łbem albo telefonem. Karyny na insta tak robiom!!!!!!!

Ja p------e to społeczeństwo z dnia na dzień jest coraz to bardziej z-----e
  • Odpowiedz