Aktywne Wpisy

SzybkiBLN +1055
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj

Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami

#lewackalogika #neuropa #4konserwy #aletagujgimboateizm
https://wiadomosci.wp.pl/ksiadz-nagrywal-nagie-dzieci-kamera-szpiegowska-bedzie-proces-6361434861946497a?src02=6338165017348225
Było o popełnieniu czynu, o podjęciu śledztwa, o przebiegu śledztwa. Teraz mamy znalezisko o rozpoczęciu procesu. Potem pewnie będzie o przebiegu procesu, o wyroku, o złożeniu apelacji, o jej rezultacie i na koniec o ostatecznym wyroku.
I tak się tworzy pozór powszechności skłonności pedofilskich w KK. Jeden czyn opisywany x-razy z niewielkim poszerzeniem informacji. A