@ShadyTalezz: Pytanie czy Black Facem jest też robienie Louisa Armstronga? Ja rozumiem, że murzynom #!$%@? na widok blackface, ale taka jest konwencja programu, że się przebierają i czasem te charakteryzacje idealnie odwzorowują pierwowzór. Większą bekę miałem, że nie wypikali przekleństw.
@ShadyTalezz: już pomijam blackface, bo u nas tego nigdy nie było i się nie zwraca/nie zwracało na to i rozumiem sens charakteryzacji, ale serio polsat jest tak głupi, że pozwolił mu na teksty w stylu fuck, nigga, shit itd.? XDDDDD
@primusxoxo: GŁUPI? gościu obejrzałem sobie przygotowania jego do występu i ta typiara co go przygotowała do występu wydrukowała mu tekst i ten fragment > Cause I never hesitate to put a nigga on his back ten fragment czytali oboje na głos tak po prostu XDF
@Dodupyzaur: wyobrażasz sobie jakby w takim programie padały słowa takie jak #!$%@?, ja #!$%@? czy czarnuchu? ludzie byliby oburzeni podejrzewam. Jednak zmiana słów na angielsku i voila! nikt nie daje o to #!$%@?. Jeszcze te tytuły na YT po angielsku jakby miało to trafić do odbiorców zagranicznych.. skoro chcą szerzyć swoje występy na skalę światową to wypadałoby zapoznać się z paroma aspektami różnych kultur żeby przypadkiem nie wyszła z tego
@Dodupyzaur: to tam #!$%@?, ja największą polewkę to miałem jak masakrowali xxx za bicie kobiet w jednym poście, a w drugim bronili 2paca odnośnie tego samego XDD
myślałem, że jebnę przy
xD dziękuję newonce, chociaż do tego się przydajecie żebym zobaczył co się w polskiej tv odwala
#rap #heheszeki
ten fragment czytali oboje na głos tak po prostu XDF
@primusxoxo: a co w tym złego?
Jeszcze te tytuły na YT po angielsku jakby miało to trafić do odbiorców zagranicznych.. skoro chcą szerzyć swoje występy na skalę światową to wypadałoby zapoznać się z paroma aspektami różnych kultur żeby przypadkiem nie wyszła z tego
@primusxoxo: no to chyba oczywiste że ojczysty język ma jakby więcej "mocy"
co do drugiego akapitu to ten program to gówno obesrane ale jeżeli ma trigerować amerykańskich pajacy z reddita to jestem na tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
5 godzin temu (edytowany)
RYKŁEM
0:04
Chyba chciała powiedzieć youtubera