Aktywne Wpisy

capol2 +728
heterogenizowany +39
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

na stooq: 3.80440 więc powinno być na revolucie mniej wiecej 3,825
#gearbest #banggood #aliexpress #zakupyzchin
źródło: comment_WDbEt0W0ke2jPrJlzY8ndQjfIs4BX3B6.jpg
Pobierzhttps://www.revolut.com/pl-PL/help/zaczynamy/wymiana-walut/jaki-kurs-wymiany-walut-bedzie-obowiazywal-dla-mnie
W trakcie weekendów (sob-niedz UTC) oferujemy stały kurs i zabezpieczamy się przed ryzykiem kursowym, co oznacza marżę:**+0,5%**w przypadku głównych walut (tj. USD, GBP, EUR, AUD, CAD, NZD, CHF, JPY, SEK, HKD, NOK, SGD, DKK, **PLN** i CZK);
Limit jest całkiem spory :) aż tak chory nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@darck:
stooq nie uaktualnia kursow walut w weekend, bo w weekend nie sa one notowane :P
@darck jak Wam pokazuje na revolucie takie duże kursy xD aktualnie jest 3,78
@sylwek2k: jestem niemal pewny że oglądałem wczoraj w niedzielę na stooq wykres godzinowy kursu PLN/USD który nie był stały przez cały weekend.
źródło: comment_2IOv8y3lyhoO0cz3fCWbCuTz6Nb9CuD3.jpg
Pobierz