Wpis z mikrobloga

• 0
@pepkodziobak moja matula ma nieciekawe wspomnienia z łuszczyca I gdy u mnie ją zauważyła za gowniaka to się nie pierdzielila tylko odradzu wziela to co dziala
  • Odpowiedz
@Fetan: ja się leczę już dość długo ale stwierdziłem że najlepiej działa opalanie plus dieta, tylko że mam lekkie uczulenie na słońce i nie mogę się opalać więc zostaje dieta. może dlatego mi z powiek schodzi bo ostre słońce było ostanio zapomniałem o tym moim defekcie
  • Odpowiedz
  • 0
@pepkodziobak ja aż tak źle nie mam. Plackowata na nogach I krostkowata na tłowiu. Gdy dbam o nią to jest git tylko zawsze na lato I zimę mi bardziej wyskakuje
  • Odpowiedz
@Fetan: ja jeszcze mam inne choroby i się nakładają jestem uszkodzony autoimmunologiczne i każdy lekarz zwala na innego bo nie wiedzą co mi jest xD bo może to od płuc, wątrąby, może to łuszczyca, sarkoidoza i tak sobie chodzę raz do roku na wycieczkę czy nie umieram
  • Odpowiedz
@Fetan: ja dwa lata temu miałem kaszel, poszedłem do szpitala i wykryli mi dużo, kardiolog też się coś tam czepia. A ja jak czasem czytam tutaj o ludziach to też myślę że u mnie ok bo chodzę
  • Odpowiedz