@FlyorDie: i? Gdzie tu widzisz coś złego? Lepiej żeby jak już ktoś chce dziecko to urodził zdrowe, co nie znaczy że te chore które już się urodziły mają być wykluczane.
@Danicen: nieważne - tyle co różowa gumka na ręke w solidarności z rakiem szyjki macicy. Chodzi o wspólny gest i powiązanie "śmiesznej" aktywności ze sprawą. To chyba z psychologii jakoś wyciągnięto, że takie działania lepiej trafiają do ludzi.
@FlyorDie: legalizacja takiej aborcji daje rodzicom możliwość wyboru, który bywa rożny zależnie od człowieka. Przecież żadna lewica nie każde usuwać dzieci z gwałtu lub chorych tylko CHCE dać wolność wyboru
@FlyorDie a ci ludzie nie popierają aborcji po prostu, każdej, do jakiegoś tygodnia? Czy jeśli tak jest, jak napisałam, to nienawidzą wszystkich ludzi i powinni pluc na każdego człowieka na ziemi, bo to hipokryzja? XD
@FlyorDie: logika tego posta ma nawet więcej chromosomów, niż osoby, o których jest mowa. Prawo do aborcji daje rodzicom możliwość wyboru, czy chcą borykać się z wychowaniem i opiekowaniem się chorym dzieckiem. Jeśli ktoś zdecyduje się mimo wszystko na urodzenie i opiekowanie chorym dzieckiem powinno się go wspierać. I rodzica i dziecko, ale przecież to co dzieje się po porodzie już nie obchodzi tych wszystkich organizacji antyaborcyjnych, radź sobie sam.
@FlyorDie: ktos tu myslec nie potrafi. trzeci post juz na głownej o tym jak ktos mowi o hipokryzji Biedronia. ja go popieram w 100% jesli chodzi o aborcje
- Okazuj im "wsparcie i przyjaźń"
#bekazlewactwa #hipokryzja #urojenialewakoidalne #biedron #mucha #budka #lewackalogika
Tylko co mają dwie różne skarpetki z zespołem Downa wspólnego? ʕ•ᴥ•ʔ
@turok2016: no tak, ale z przczyn ktore ujawnia sie jak juz sie urodza
Prawo do aborcji daje rodzicom możliwość wyboru, czy chcą borykać się z wychowaniem i opiekowaniem się chorym dzieckiem. Jeśli ktoś zdecyduje się mimo wszystko na urodzenie i opiekowanie chorym dzieckiem powinno się go wspierać. I rodzica i dziecko, ale przecież to co dzieje się po porodzie już nie obchodzi tych wszystkich organizacji antyaborcyjnych, radź sobie sam.
Komentarz usunięty przez autora