Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ile razy słyszeliście od płci przeciwnej ze jesteście brzydcy?
Wygląd ma znaczenie nie oszukujmy się,od czasów gimnazjum wiele razy słyszałem ze jestem "paskudny" "brzydki" ba nawet teraz jak sporo cwiczę,jestem umięśniony to słyszę ze jestem "brzydki".Czy to na tinderze czy na gg.
Często dziewczyny mówią ze to faceci są zli etc ale one same nie są lepsze.Potrafią czesto zniszczyć psychike i samoocenę bo jak mam lubić siebie,traktować siebie dobrze skoro ciągle i ciągle takie coś słysze?
Wiec jak mireczki ile razy nasze słodkie p0lki wam powiedziały takie rzeczy?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eczolg321: właśnie nie, najwiecej poznałem wlasnie w robocie i to takiej gowno robocie, co do tego drugiego to raczej nie choć nie wiem ale tez zwykle zaczęły się srac gdy zagadałem pierwszy a często przez przypadek lub gdy coś chciałem i tak jakoś szło a ja nie ogarniałem xD
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Dokładnie.
Nie wiem w jakim wieku jest OP a tym bardziej te dziewczyny, ale jak nie mają dwójki z przodu to dla nich często jesteś brzydki=s--------j/nie lubię cie/nie jesteś w moim typie, więc bym tak bardzo się nie przejmował. Ponadto osoby w tym wieku często są bardziej dosadne, także w kwestiach zaczepek czy podrywu. A żebyś mógł napisać do jakiejś na tinderze, to musiała przesunąć w prawo, więc laska
  • Odpowiedz