Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +89
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +133
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Ile razy słyszeliście od płci przeciwnej ze jesteście brzydcy?
Wygląd ma znaczenie nie oszukujmy się,od czasów gimnazjum wiele razy słyszałem ze jestem "paskudny" "brzydki" ba nawet teraz jak sporo cwiczę,jestem umięśniony to słyszę ze jestem "brzydki".Czy to na tinderze czy na gg.
Często dziewczyny mówią ze to faceci są zli etc ale one same nie są lepsze.Potrafią czesto zniszczyć psychike i samoocenę bo jak mam lubić siebie,traktować siebie dobrze skoro ciągle i ciągle takie coś słysze?
Wiec jak mireczki ile razy nasze słodkie p0lki wam powiedziały takie rzeczy?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Nie wiem w jakim wieku jest OP a tym bardziej te dziewczyny, ale jak nie mają dwójki z przodu to dla nich często jesteś brzydki=s--------j/nie lubię cie/nie jesteś w moim typie, więc bym tak bardzo się nie przejmował. Ponadto osoby w tym wieku często są bardziej dosadne, także w kwestiach zaczepek czy podrywu. A żebyś mógł napisać do jakiejś na tinderze, to musiała przesunąć w prawo, więc laska
Zaakceptował: sokytsinolop}