Aktywne Wpisy

ZADYMIARZ_PL +26
W mojej firmie już 80% pracowników to hindusi, powoli przerzucają całą robotę do Indii za głodowe stawki pajeetów. Trzeba się ewakuować z IT. Zbieram listę chętnych chcących rozpocząć studia lekarskie od października. Kto chętny proszę zostawić plusa. Pytanie w aniiecie jakie miasto wybieramy na studia. #programista15k #programowanie
Jakie miasto na studia lekarskie
- Łódź 29.4% (105)
- Lublin 21.8% (78)
- Toruń 18.5% (66)
- Gliwice 30.3% (108)
musialmi +2
Pytam, bo nie wiem, czy nie robię głupio. Pomocy.
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Kto popełnia nietakt?
- Właściciel domu 37.7% (153)
- Fachowiec 35.7% (145)
- Tylko Bóg może to osądzić 26.6% (108)

Była (chyba, nie zauważyłem) krótka blokada podczas zamachu, bo nikt nie wiedział co robić.
Jak mi coś przestanie działać to pierwszy dam znać.
#polityka #nowazelandia #terroryzm #lewackalogika #pelikany
@UpadlySzczur: Nie mam pojęcia.
Problem polega na tym, że wszystko o czym można było napisac - zostało napisane. teraz media szuakają jakichkolwiek historii, a później inni kopiują dodając kwantyfikatory "wszyscy" itp.
Kogoś zwolnili za ogladanie liveleaka w godzinach pracy (wiadome, że chodziło o film z zamachu, ale oficjalnie - za o----------e się w robocie).
Będzie tego więcej, z drugiej strony pojawią się głosy o akceptacji i będzie strach oskarżyć kogoś o cokolwiek, bo zaraz będzie "rasista"
@triathlonista: Nie dasz. Pierwsze co zrobią, to odetną vikop.ru
@potente: nie widziałem na własne oczy, natomiast kumpel kumpla z pracy stracił życie.
Glitche - ludzki umysł jest zaprogramowany na szukanie glitchy. Ewolucyjnie - byś zobaczył drapieżnika zamaskowanego za drzewami. Dlatego mamy płąską ziemię, antyszczepów i osoby twierdzące, że lądowanie na księżycu było nagrane w studio.
@GregPelka: poza Polską (a nawet w sumie w Polsce) wszyscy mają w------e na portalik ze śmiesznymi obrazkami.
@triathlonista: ejj no, przecież widać sznurki!