Aktywne Wpisy

okoboji +128
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
123_ +266

Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie: czy moja prośba o ściągnięcie butów przed wejściem do domu, w którym mieszkam i w którym dbam o porządek to faux pas? Czy to oni popełniają gafę, ignorując mnie albo działając zgodnie z przyzwyczajeniem, w którym wchodzą do cudzego mieszkania w butach? Myślę tu o kontekście wszystkich takich specjalistów, co przychodzą do cudzych domów, by coś naprawiać, technicy, elektrycy, hydraulicy itd.
#remontujzwykopem
Kto popełnia nietakt?
@Noami: Na szczęście przychodzą do mnie rozumni, potrafiący się zachować goście i ściągają buty. Ale jakby ktoś tego nie zrobił, to