Aktywne Wpisy
fatoom87 +1234
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +236
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
#tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A ja wolę niższe. Ale teraz ich anty-logika jest taka - mimo, że panna ma 150, to jak masz 179 to jesteś kurdupel i kijem przez szmatę nie dotknie, bo facet zaczyna się przecież od 180 ;)
Ale to jest specyfika raz - tych wszystkich durnych portali, dwa, tego, że różowe same nie wiedzą czego chcą. Tia, z moją pierwszą ex tak było - przyjeżdżam przez pół Polski, a ona
Każdy ma prawo mieć wymagania, jakie chce. Wzrost, biust, waga, a nawet rozmiar stopy.
Warto popatrzec na inny aspekt tej sprawy - jeżeli ktoś skresli druga osobę za brak 1cm (bo ma być x i juz), a z nim by był zainteresowany/a, to źle świadczy o takiej osobie i nie warto sobie głowy zaprzatac.
Fakt, mój mąż jest wyższy ode mnie, ale nie to było powodem, dla którego mi się spodobał. Nizsi niż on też mi się podobali.
Mam kilka koleżanek, ktore sa w związku z facetami niewiele wyzszymi ode mnie (mam165), a ostatnio jedna związała się nawet z niższym od siebie. Do tego gość jest raczej krągly, ale po prostu super się dogaduja i sa bardzo zakochani. A ona miala zawsze duże
ostatnio wpadłem na ten filmik, trochę w tym prawdy jest
Te koleżanki nie "biora, co jest", bo zawsze taki gust miały.
Może to kwestia tego, że jednak te dekadę temu bardziej się ludzi poznawało na żywo.
Teraz multum aplikacji i portali sprawia, że ludzi się wybiera jak w katalogu, wiec łatwiej o takie przebieranie...