Ide niedługo na rozmowę do #pracait i trochę mam dylemat jaką kasę zawołać.
Myślicie że można sobie spalić szansę (pasuje mi ta firma) wołając zbyt dużo? Nie chcę się z drugiej strony zfrajerzyc mówiąc za mało. Mam taki wstępny plan żeby powiedzieć blisko górnych widełek z ogłoszeń na podobne stanowisko w innych firmach. No ale też nie do końca wiem jak mi pójdzie rozmowa, czuję się w miarę dobrze w temacie, ale wiadomo, różnie ostatecznie może być.
@wujo17: Jak powiesz za malo, to mozesz wyjsc na goscia z przecietna wiedza, w pewnym sensie tez wyceniasz swoja prace. Ciezka sprawa, musisz sam ich troche wyczuc na rozmowie, trzymam kciuki :)
@zjem_twoj_bigos: jeśli pytanie o hajs będzie po części technicznej to pewnie będę rzeczywiście w stanie wyczuć na co mogę sobie pozwolić. Gorzej jak będzie odwrotna kolejność...
@zjem_twoj_bigos: W poniedziałek miałem wstępną rozmowę z HR do innej firmy i tam od razu na tym etapie padło pytanie o kasę. Z tym że tam było łatwo, sypnąlem grubo, bo tamta firma nie bardzo mi leży. No nic, zobaczymy
Myślicie że można sobie spalić szansę (pasuje mi ta firma) wołając zbyt dużo? Nie chcę się z drugiej strony zfrajerzyc mówiąc za mało. Mam taki wstępny plan żeby powiedzieć blisko górnych widełek z ogłoszeń na podobne stanowisko w innych firmach. No ale też nie do końca wiem jak mi pójdzie rozmowa, czuję się w miarę dobrze w temacie, ale wiadomo, różnie ostatecznie może być.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora