Wpis z mikrobloga

Wolnościowiec w akcji xD

Grzegorz Braun: sodomici do więzienia, Biedroń do więzienia!

Zalecenia, dyrektywy Światowej Organizacji Zdrowia, o zgrozo, tak to się nazywa, te zalecenia, to są zalecenia molestowania seksualnego już niemowlat. (...) Sodomici po prostu chcą żeby było łatwiej, żeby to było, to najważniejsze, niekaralne - dobieranie się do dzieci i młodzieży. (...) Statystycznie niekonwencjonalne zachowania seksualne prowadzą do przedwczesnej śmierci i zwiększają ryzyko zachorowań na wszystko.

Ja dzisiaj opowiadam się za penalizacją aktywnosci homoseksualnej jako takiej. (...) Karalność sodomii jako takiej. To jest mój postulat, zobaczymy jak zostanie przyjety na forum Parlamentu Europejskiego. Trzeba taki wniosek zlożyć. (...) Zamiast wzywać Policję to staja na czele tych parad, jak prezydenci już w tej chwili niejednego polskiego miasta. (...) Rodzice muszą sami protestować. Nie ma policjanta, prokuratora ministra, który by te rzeczy nazywał po imieniu. (...) Gdzie jest władza?

Marcin Rola:

ciekawe co na to kontrkandydaci, Robert Biedroń jest homoseksualistą...

G.B.:

Do wiezienia! Do więzienia, publiczny, zawodowy sodomita - do więzienia. (...) Oscar Wilde tyle czasu spędził tyle lat w więzieniu, ale tak się należało.

#polityka #bekazprawakow #neuropa #lgbt #braun #biedron #bekazkatoli
PreczzGlowna - Wolnościowiec w akcji xD

Grzegorz Braun: sodomici do więzienia, Biedr...

źródło: comment_eRy7cI6tXUn6l5VOc0ABqnzh6sMX8E21.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PreczzGlowna: Spodziewana reakcja na homoterror w debacie publicznej. Ktoś musiał pokazać, jak wygląda radykalna retoryka w podobnym tonie, ale w przeciwnym obozie. Skoro można wyrzucić człowieka z pociągu za użycie słowa "pedał" w prywatnej rozmowie, to czemu nie można być równie "tolerancyjnym" dla osób, które w przestrzeni publicznej promują swoje zaburzenia?
  • Odpowiedz
a potem pewnie na swojego fejsika wrzuci mapkę, że w Polsce nigdy nie karano za homoseksualizm jako dowód, że nie ma problemu z nietolerancją.

@Yahoo_: Co zresztą jest nieprawdą. Po prostu gdy inne państwa dorabiały się takiego wynalazku jak jednolity kodeks karny, Polski nie było na mapie. (Przedtem oczywiście sądy miejskie, biskupie itp za "sodomię" karały). W kodeksie karnym uchwalonym w II RP (który zresztą z niewielkimi zmianami obowiązywał też
  • Odpowiedz
  • 0
@Andreth wiem, było nawet kiedyś znalezisko, w którym autor przeglądał źródła historyczne lód tym kątem i o ile było dużo "nowoczesnej" niż w większości innych państw epoki, o tyle zdarzały się kary za to (mówię przed zaborami), łącznie z kara śmierci jeśli mnie pamięć nie myli
  • Odpowiedz
@HumbugPL

Tylko, że masturbacja w przedszkolu w tej dyrektywie się pojawia, a niemowląt już nie xd

Jesteś głupi czy tylko udajesz? Było mówione setki razy, że edukacja seksualna zacznie się w 4klasie. I nie będzie niczego takiego jak 'lekcje masturbacji' tylko rozmowa o tym temacie (że to normalne i naturalne, nie opisywanie technik). Brzmisz jak Klepacka z tymi trzema płciami (mężczyzna, kobieta, gender) xD.
  • Odpowiedz
@HumbugPL: W dyrektywie WHO jest tyle, że dzieci w wieku 0-4 lata wiedzą, że dotykanie swoich narządów płciowych jest przyjemne. (Ba, wiedzą to nawet 8-9 miesięczne płody). Tak samo się tam "pojawia" "masturbacja w przedszkolu", jak "masturbacja w żłobku" albo "masturbacja na szpitalnym oddziale neonatalnym".
  • Odpowiedz
@Soojin21: A nie, soreczka faktycznie: masturbacja w okresie wczesnego dzieciństwa dla dzieci od 0-4 lat xd. Całego dokumentu nie przeczytałem, bo mi się nie chcę, ale ta matryca to jest jakiś absurd. Przy dużej dozie dobrej woli można powiedzieć, że jest edukacja przygotowująca dziecko do obrony przed pedofilem, co też jest debilizmem, bo może zachęcać pedofilów (tak mi się zdaje na chłopski rozum, ale może się mylę), a ryzyko spotkania
  • Odpowiedz
@Andreth: No jest masturbacja w okresie dzieciństwa dla dzieci 0-4. Zresztą tam są inne kwiatki: 6-9 lat "wyrażanie siebie w związkach" i 4-6 "radzenie sobie z zawodami uczuciowymi"
  • Odpowiedz
ta matryca to jest jakiś absurd

@HumbugPL: Człowieku, "ta matryca" to jest to, co dzieci w danym wieku zwykle wiedzą. Między innymi wiedzą, że dotykanie swojego ciała jest przyjemne. A w wieku 4-6 lat na przykład są na tyle zscocjalizowane, że powinny sobie umieć radzić z sytuacjami, w których koleżanka upatrzona na tą najbliższą woli bawić się z kimś innym. Masz 70 lat, sklerozę, i nigdy nie miałeś do
  • Odpowiedz
@Andreth: Przyznaję, że do głowy mi nie przyszło, żeby pytać dzieci o masturbację, albo o to czy dotykanie się jest przyjemne. Ja wysiadam, bo to są jakieś skrajne absurdy.
  • Odpowiedz