Aktywne Wpisy
mirko_anonim +67
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +133
Ludzi prawie nie ma,
czysto, brak palet na środku,
towar powykładany na półki,
na sklepie kilka osób obsługi wystawia rzeczy z małych kartonów,
zero kolejek do kasy.
Mijasz obsługę to "dzień dobry" mówią (╯°□°)╯z pięknym polskim akcentem.
Kierujesz się do kasy ochroniarz mówi, "zapraszam do kasy numer 1"
Teraz jak już dostali koncesję na alko tylko tam będę śmigał "po czipsy" ( parking obok za darmo 1h, jak się kupon weźmie ).
W porównaniu do wiecznie zapchanej, śmierdzącej biedronki z ochroniarzami nagrywającymi klientów w dolarowcu - niebo a ziemia.
Niech jeszcze skończą parking podziemny, do którego wejście jest obok kas to będzie 10/10.
#biedronka #gdansk #oswiadczeniezdupy
@Line-Storm: to jest najbardziej syfiasta biedra w do jakiem miałem nieprzyjemność uczęszczać. Powinni to zbombardować napalmem.
@Harmideron: Na partyzancie parkowałem za każdym razem ;p 1h w sklepie na naklejkach info. Nie wiem ile parkomat teraz daje.
@LibertyPrime:
Trzeba przyznać, że wejście schowane w głębi podwórza i nie widać z daleka reklam poza szyldem białym.
Po świętach w grudniu otwarcie było. (