Aktywne Wpisy
Kto pamięta plusuje!
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
ONVIF +301
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
Szukam raczej kompakta.Wolę mniejsze, ale nowsze auto.
Budżet 60k, hatchback, albo kombi.
Rocznik to tak 2014-2016
Na pewno chciałbym benzyne z turbo. Wolnossak odpada
Moje typy to: Golf 7 1.4 tsi 150km, Astra K 1.4 150km, renault megane 1.2 130km
Podoba mi się jeszcze Peugeot 308, ale na aukcjach są same 1.2 3 cylindry bleee a tych 1.6 thp to praktycznie nie ma.
Japońskie chyba nie ma turba kompakty, nie przychodzi mi nic już więcej do głowy.
W sumie to waham się między Golfem a Astrą
Golf ma już poprawiony silnik TSI i z tego co czytałem nie ma większych wad. Za to w Astrze zdarzają się przypadki wypalenia, uszkodzenia tłoka cylinda ;/ na razie kilka przypadków... ale daje do myślenia.
Macie jakieś propozycje jeszcze ? Albo ma ktoś z was te auta ? chętnie poczytam opinie o nich.
#samochody #motoryzacja #kiciochpyta #pytanie #pomocy
Jako daily mam Golfa, co tu dużo mówić - sam Pertyn ma takie auto jako prywatne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadzenie super, układ kierowniczy itp,ale zjada go rdza. A z tego co czytałem na forum to i mk3 zaczyna już korodować.
Wybiorę coś pomiedzy golfem, astra a megane
Szukam do 100km, musze sobie najpierw je na zywo obejrzeć. Bo też głupio brać pierwszego w dobrym stanie który się nawinie. Potem mogę żałować, że nie sprawdziłem innych.