Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +245
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Atreyu +473
- nigdy nie byłem w restauracji (nie licząc maka i kebabów)
- nigdy nie leciałem samolotem
- nigdy nie dałem żadnej kobiecie kwiatów
- nigdy nie byłem na wakacjach
- nigdy nie całowałem
- nigdy nie dostałem nudesa
- nigdy nie byłem kochany
- nigdy nie ruchałem
- nigdy nie prowadziłem własnego samochodu
- nigdy nie widziałem mojego ojca
#zalesie #przegryw #s----------e
Możesz iść już jutro...
a to za tydzień ;) Wyskoczyć nawet na 3 dni korzystając z tanich biletów wagonów bydlęcych ze skrzydłami (RyanAir, Wizzair)
- obiad w restauracji 25 zł ( tyle co w maku )
- bilet na samolot w dwie strony ( max 200 zł )
- kwiaty ( 20 zł, możesz dać matce )
- wakacje ( agroturystyka, 40 zł za dzień z wyżywieniem )
- własne auto ( max 2.000 zł do wybory do koloru
Komentarz usunięty przez autora