Wpis z mikrobloga

@NooB1980: No widzę, że ja już też zostałem #!$%@? do tłuszczowej otchłani.

Typie. Koks sam nic nie robi. Na pewno nie na tyle żeby twierdzić, że ktoś odpalony nie musi robić NIC żeby dobrze wyglądać. Jesteś ignorantem.

Niby coś tam wiesz, niby wklejasz jakieś wykresy, których nikt nie rozumie, niby wymyśliłeś i skutecznie korzystasz z jakiegoś jedynie sobie znanego dialektu, ale nic większego z tego nie wynika.

Obrażasz każdego tutaj na tagu kto tylko nie zgadza się choć trochę z Tobą. Bierzesz sobie zdjęcie @denigger i wrzucasz swoje foto i robisz chyba #pokazlape bo o #pokazforme to nie ma tam co mówić nawet.

Weź może zjedz już Smalcers'a bo gwiazdorzysz.

Goryl się wkoorwił.

#mikrokoksy
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MartwyGoryl: Najlepiej go chyba zignorować, tak jak napisał @ChoNoTu. Przeglądam tag regularnie, czasami się udzielam i trafiłem gdzieś na jego posty, ale szkoda mi było czasu na to, żeby to czytać, a co dopiero jeszcze z nim dyskutować ;)
  • Odpowiedz
@MartwyGoryl: swoja droga Hank go fajnie podsumowal xd

Wszyscy na #dodzo rzucacie w kogos kamykiem, a potem #!$%@? za rog? xD

@denigger: to ciekawe, bo dyskusja z wami to wytknięcie błędu bądź przedstawienie choćby wykresu, który jest jak najbardziej elementem argumentacji (której nie rozumiecie), następnie zaczynacie grupowo cisnąć po interlokutorze i dziwicie się, że człowiek nie ma ochoty z wami rozmawiać? Co było ze Skogyrem ostatnio,
  • Odpowiedz
@SmaletzWyborny: Kota Ali odwracamy rozumiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio - jakby napisał jak człowiek o co chodzi, a nie agresywnie wjeżdżał z wpisami to można by było się zastanowić i może nawet coś dowiedzieć, a nie:

"Bolszewicy hehe nie znajo się #bekazpodludzi #dodzo Estrogenowi Królewicze hehe nie rozumieją WWw ---> Tt = 2137 + 9/11 haha a tu wszystko
  • Odpowiedz
@denigger: Nie no, przecież to TY jesteś debilem, który nawet nie analizuje jego wykresów. On nic złego nie robi. Tylko życzy ludziom śmierci, albo mówi, że jesteśmy miękkim #!$%@? robieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz