Aktywne Wpisy
braindeadslon +963
Goronco +53
Dziękuję pan kanar za zepsucie dnia xd
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Wróciłem na TVP kiedy "mogli już nadawać". No i tak, no i ten...
Poziom studia jak i komentarza w stosunku do dawnych transmisji z TV4 i Polsatu w porównaniu do telewizji publicznej to jak "niebo a ziemia" na korzyść tych spod znaku Słońca. Andrzej Borowczyk, Mikołaj Sokół, Adrian Skubis, Maurycy Kochański - tych panów chciało się słuchać i zawsze wtrącili coś ciekawego "w swoim stylu".
Tak ogólnie nie oglądałem regularnie wyścigów od roku 2013 i powiem wam, że znalazłem się dzisiaj w całkowicie innym, nudnym świecie.
Wychowałem się na F1 przełomu lat 90/2000 kiedy jarałem się agresywną jazdą JPM.
F1 z roku na rok udziwniana, a te tory od Tilkego to dramat (coś ci gdzieś za zepsucie Hockenheim!!!).
#f1 #wysryw #boldupy #sport
Komentarz usunięty przez autora Wpisu