Witam. Jako druga partia odpada partia Razem, która miała 34.11% głosów i zajmuje ona 10. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na najgorszą partię polityczną. Dla ciekawskich wziąłem dziesięć partii z sondażu IPSOS z dnia 17 lutego 2019 roku. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka #polityka
Odpadły dwie najbardziej lewicujące i grabiące partię na samym początku, co na wykopie nie może dziwić ;) teraz odpadnie PO za swoje 8 lat letniej wody, a wygra Gwiazdowski. Dziękuje za uwagę.
@oba-manigger powiem tak, mastermindem polityki nie jestem, ale oddałem się właśnie lekturze postulatów każdej z tych partii i jeśli nie wygra Korwin bądź Kukiz to chyba was #!$%@?ło do reszty, życzę miłej niedzieli( ͡~ ͜ʖ͡°)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka #polityka
Zagłosuj na najgorszą partię:
Treść została ukryta...