Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +243
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Czemu dawniej AUG nie był tak grany jak teraz?
Jeśli chodzi o to że był sporo droższy to chyba nic nie zmienia, bo nie tylko dlatego kupują, ale dlatego że mocna b--ń jest.
Kiedyś tylko M4 była grana, a teraz rzadko w sumie ta jest grana xd
bo nikomu się nie chciało eksperymentować ¯_(ツ)_/¯
@dleifteh: Bo była opinia że AUG to noobska b--ń, zmniejszyli jej cenę i ktoś zaczął nią grać okazało się że jest lepsza od M4 więc prosi zaczęli ją grać a za nimi reszta. Obecny powrót do starej ceny nic nie zmieni bo ludzie przyzwyczaili się do Auga i przekonali się że jest lepszy.
@Jurigag: przecież na dzisiejszy turniejach jest stara ekonomią i nowa cena a Auga dalej grają.