Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +30
Robię brzydką minę, bo już nie chcę trafiać na gorące...
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Omińcie ten wpis.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file2014468689743880362
Pobierz
Aeciatko +267
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
źródło: 4
Pobierz

po 1. Nie wiem skąd wziąć takie UUID, czy ja sobie je wymyślam i jak je prawidłowo przekazać
po 2. Gdy je wygeneruje i podam poprostu po ukośniku to mam błąd: Cannot convert access token to JSON
Jeżeli go nie podam jest błąd: Funkcja niedostępna. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
#webdev #allegro
I właśnie to jest trochę problem czy mógłbym prosić ewentualnie o przykładowy adres i body działającego żądania, bardzo mało jest informacji w internecie a wydaje mi się że coś robię nie tak, a opisy błędów otrzymywane od allegro nie mówią prawie nic. Moje body:
{
1. UUID już wiesz.
2. Twój token jest obcięty lub niepotrzebnie go kodujesz do base64 drugi raz.
Nie próbuj robić od razu POST /sale/offers bo szlag Cię trafi (nieprecyzyjne komunikaty o błędach).
Wystaw sobie z poziomu WWW jakąś ofertę. Następnie opanuj zrobienie na niej GET i pobierz całą ofertę jako JSON.
Gdy już to opanujesz, zrób POST dokładnie tym samym JSON-em który pobrałeś za pomocą GET (nic nie modyfikuj),