Co polecacie z seriali na #netflix oprócz Dark, Stranger Things, House of Cards, Hannibal, Breaking Bad, Ozark, The End of the fucking world? Komedie, dom z Papieru i czarne lustro mnie nie interesują. #seriale
@jakis_login: Lubię jak główny bohater jest trochę takim antihero, serial ukazuje brutalność rzeczywistości, grę pozorów. Ogólnie warstwa psychologiczna jest dla mnie istotna.
@Nagini: "Lubię jak główny bohater jest trochę takim antihero, serial ukazuje brutalność rzeczywistości, grę pozorów. Ogólnie warstwa psychologiczna jest dla mnie istotna."
Homeland, zwłaszcza pierwsze sezony - może tego Saula polubisz. ogółem celuj w starsze/nienetfliksowe produkcje, bo N obecnie stawia na jakość nie na ilość (choć kilka kozackich/dobrych produkcji rocznie mają, ale to znikomy procent - BCS, Bojack itepe).
Komedie, dom z Papieru i czarne lustro mnie nie interesują.
#seriale
Jeszcze dobre są jednosezonowce takie jak Lód, Intruz czy Safe
@Nagini: wykop to dla ciebie idealne miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Homeland, zwłaszcza pierwsze sezony - może tego Saula polubisz. ogółem celuj w starsze/nienetfliksowe produkcje, bo N obecnie stawia na jakość nie na ilość (choć kilka kozackich/dobrych produkcji rocznie mają, ale to znikomy procent - BCS, Bojack itepe).