Aktywne Wpisy

Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
źródło: IMG_2376
Pobierz
Elberus +10
DEJ bo wiem, że masz.

On ciągle myśli (albo udaje) że bojkot Kapitan Marvel bierze się stąd, że Brie Larson chce większej różnorodności lub że "publika nie chce takiego filmu". A nie o to tu chodzi. Nikt nie miał nic przeciwko superbohaterce w roli głównej. Ba, nikt nie miał nic przeciwko samej Larson, ale jej rasistowskie słowa na Crystal Award 2018 sprawiły że stała się wrogiem internetu numer 1. A mianowicie powiedziała: "Nie potrzebuję białego, 40-letniego mężczyzny aby powiedział mi co mu się nie podobało w Pułapce czasu. To nie był film zrobiony dla niego". I o to tu chodzi. A ten debil albo udaje albo nie wie że to o te słowa chodzi i rozpowiada wszędzie że ludzie oburzają się bo są to mizogini którzy nie chcą kobiet w kinie xD. I oczywiście według niego Brie jest świętym aniołkiem i ona nie zrobiła nic złego, a jeśli nie podoba ci się film, to dlatego że jesteś trollem i mizoginem.
Zlewaczanie to straszna choroba.
#marvel #capitanmarvel #kapitanmarvel #film #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa
źródło: comment_7oQxBiAchzg2S5GXQy0HxsZuQaUUW0he.jpg
Pobierz@Ulany_Utopiec Bo to trochę prawda xD Wykop to taki Karaczan dla ludzi którzy są trochę mniej p----------i, ale to nie oznacza że można wszystkich użytkowników włożyć do jednego wora.
@Baitka: To że film jest c-----y zazwyczaj nijak ma się do jego zarobków.
No ale zobaczymy.