Wpis z mikrobloga

Łukasz Stelmach po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że nie ma pojęcia o czym mówi XDDDD

On ciągle myśli (albo udaje) że bojkot Kapitan Marvel bierze się stąd, że Brie Larson chce większej różnorodności lub że "publika nie chce takiego filmu". A nie o to tu chodzi. Nikt nie miał nic przeciwko superbohaterce w roli głównej. Ba, nikt nie miał nic przeciwko samej Larson, ale jej rasistowskie słowa na Crystal Award 2018 sprawiły że stała się wrogiem internetu numer 1. A mianowicie powiedziała: "Nie potrzebuję białego, 40-letniego mężczyzny aby powiedział mi co mu się nie podobało w Pułapce czasu. To nie był film zrobiony dla niego". I o to tu chodzi. A ten debil albo udaje albo nie wie że to o te słowa chodzi i rozpowiada wszędzie że ludzie oburzają się bo są to mizogini którzy nie chcą kobiet w kinie xD. I oczywiście według niego Brie jest świętym aniołkiem i ona nie zrobiła nic złego, a jeśli nie podoba ci się film, to dlatego że jesteś trollem i mizoginem.

Zlewaczanie to straszna choroba.

#marvel #capitanmarvel #kapitanmarvel #film #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa
G.....t - Łukasz Stelmach po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że nie ma poj...

źródło: comment_7oQxBiAchzg2S5GXQy0HxsZuQaUUW0he.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
jak to Wykop jest zły i ogólnie sami na nim debile.

@Ulany_Utopiec Bo to trochę prawda xD Wykop to taki Karaczan dla ludzi którzy są trochę mniej p----------i, ale to nie oznacza że można wszystkich użytkowników włożyć do jednego wora.
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Ale tutaj można jej przyznać rację, że jeżeli film jest skierowany do konkretnej grupy odbiorców, to ich opinie będą bardziej miarodajne. Rzetelność nie ma tutaj nic do rzeczy, ktoś może być ultra rzetelny ale nie mieć bladego pojęcia o rzeczach jakie dane działo stara się przenieść, bo zwyczajnie nie może ich mieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@jaqqu7 No to zwyczajnie mogła to tak powiedzieć, a nie "*white men bad*", jak jakaś feministka z SJW. Chciała dobrze, ale źle się wyraziła, a Stelmach udaje że Brie jest ofiarą i to nie jej wina.
  • Odpowiedz
@Grzolsat: Ale gdzie tak powiedział? W przytaczanym przez ciebie fragmencie stwierdził tylko, że szerokiej publiki nie obchodzą wojenki ideologiczne i tyle. Tutaj już sobie sam dopowiadasz więcej niż omawiany komentarz mówi.
  • Odpowiedz