Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
RicoElectrico +106
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Witajcie.
Tego posta kieruję przede wszystkim do mirabelek.
Było już takich pełno, ale może akurat jakaś mirabelka spojrzy na niego łaskawym okiem..
Ja lvl 27 z Olsztyna, normalny, zwykły gość, z dobrą pracą.
A jednak gdzieś ta pieprzona codzienność mnie przytłoczyła...
Jeśli któraś mirabelka miałaby ochotę pogadać, ot tak po prostu pogadać, wygadać się nawzajem, całkiem anonimowo jeśli potrzeba to śmiało.
Potrzebuję kogoś "z zewnątrz", bo sam tego nie przerobię..
Miło by było gdyby znalazła się jakaś mirabelka z Olsztyna, ale nie ograniczam się ze względu na miejce zamieszkania czy coś.
Wiem, zapewne ten post przepadnie w otchłani mirkowych postów, może powinienem wstawić benisa albo wadżajnę, żeby trafił do większej ilości osób, ale może do kogoś akurat trafi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez moderatora
I dobrze, bo na takie spermienie powinno się lać sagę. U gości pomocy nie szukasz (nie, ja jej tym bardziej nie proponuję), a normalna kobieta raz, że ma lepsze rzeczy do roboty niż internetową pomoc jakiemuś obcemu typowi, to jeszcze odrzuci ją to, że raczej oferta do kobiet nie jest przypadkiem.
Facet by raczej bardziej ogarnął jego problemy:D